Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Freyr: verloren werk

Freyr: verloren werk

16 mei 2001

Enkele geëngageerde jonge klimmers uit de omgeving van Guy Van den Bergh zijn sinds jaren aan de slag om Freyr veiliger en beter toegankelijk te maken. Iedereen die te Freyr klimt, geniet zonder er bij stil te staan van hun werk.
Laatst plaatsten ze enkele trapjes aan de Maaskant van de Al'Legne, ter hoogte van de Arête Jongen.
Bij hun laatste bezoek stelden ze echter vast dat hun werk volledig verdwenen was, tot zelfs de in de grond verankerde betonijzers toe...
Wie meer weet over deze vandalenstreek (of is het sabottage?) Kan de redactie hiervan op de hoogte stellen. We zorgen er dan voor dat je met de juiste personen in contact gesteld wordt.
Aan de Jeunesse werden de paden volledig hersteld zodat er terug begroeiing kan komen. Respecteer aub de paden en laat het bos haar verloren terrein (veroorzaakt door erosie en het niet volgen van de paden) terugwinnen!


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,