Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Herbehaking Calvaire in Bomal op 4 en 5 juni

Herbehaking Calvaire in Bomal op 4 en 5 juni

2 juni 2010

In samenwerking met de commisie van de UBS die zich met klimmen bezighoudt, gaat Patrice Dumoulin op zaterdag 4 en zondag 5 juni een aantal routes herbehaken. Een groot deel van de haken en de relais zijn behoorlijk verouderd en worden vervangen zodat ze aan de veiligheidsnormen beantwoorden.
Deze sessie is maar een enkele etappe in een lange reeks van herbehakingen die de voorbije weken al begonnen was en de komende maanden zal verder gaan. Het massief zal niet toegankelijk zijn voor het klimmen dit weekend.

Tegelijkertijd maken we nu van de gelegenheid gebruik om even in herinnering te brengen dat Calvaire gelegen is in een gevoelige zone omdat aantal biologen Calvaire tot hun speeltuin hebben gemaakt. Laat de bloemetjes dus wezen en neem je rommel terug mee naar huis.
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,