Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Klaas Willems topt variant van Drop City, 8b+

Klaas Willems topt variant van Drop City, 8b+

Ondanks een recente schouderblessure, lukte Klaas Willems - alias Turbosmurf - er toch in zijn project in het Turkse klimmekka Geyikbayiri af te werken. Hij topte de 8b+ variant van Drop City, de 8c route die Muriel Sarkany begin dit jaar aan haar palmares mocht toevoegen.
De directe 8c variant laat voorlopig nog op zich wachten door de pijnlijke schouderproblemen. Klaas keert begin januari pas terug, en heeft dus nog wel even de tijd om de koe bij de horens te vatten en alsnog 8c op zijn naam te schrijven. Hij hoopt ook nog de tijd te vinden om enkele routes te openen vooraleer hij naar huis terugkeert.

Lees ook zeker het interview met Klaas Willems
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


23/12/2008
Een dikke proficiat Klaas

Hube


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm