Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Presles, c'est gazeux!

Presles, c'est gazeux!

6 april 2007

Op ongeveer 880 kilometer van Brussel biedt de Vercors kilometers klimplezier aan in verschillende stijlen en moeilijkheidsgraden. Voor de lange routes is er één naam die direct een belletje doet rinkelen: Presles, 300 routes die zorgen voor ongekende sensaties en waar de je diepte echt voelt trekken... Een voorsmaakje ? Lees dan maar dit artikel.
Voor wie het plezier nog wat langer mag duren, weet dat de BAC ter plaatse een rotsklimkamp organiseert van 13 tot 18 mei (inschrijvingen open tot 15 april). Gegadigden, klik hier.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,