Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Twee keer 8A en een video in Bleau voor Nico Mathieu

Twee keer 8A en een video in Bleau voor Nico Mathieu

1 december 2010

Om een knappe klimfilm in elkaar te boksen, heb je niet noodzakelijk beelden van superharde prestaties nodig. Nadat hij afgelopen weekend in Fontainebleau was met Raphaël Fernandez, trakteerde Nico Mathieu zichzelf op twee nieuwe 8A boulders, terwijl hij ondertussen een filmpje maakte met al de mooie beelden van het weekend. Hij komt op de proppen met een montage van 4 minuten waarin je de twee spitsbroeders aan het werk kan zien in La baleine (7A+), Le mur du son (7C), Tigre et dragon (8A) en Jeu t'es fou assis (7C).
Ook moet opgemerkt worden dat Nico er nog nooit in geslaagd was de eerste beweging van Tigre et Dragon te doen, hoewel hij twee jaar geleden al in de boulder was geweest. Zijn vooruitgang wordt ook nog maar eens bevestigd door een andere 8A: Bérézina-Carnage assis. Zonder camera deze keer.

Meer video's van Nicolas Mathieu
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


1/12/2010
le jeu t'es fou c'est 7C, pas 7A

1/12/2010
very Nice!!


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,