Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
10e editie Youth Color Climbing Festival te Imst

10e editie Youth Color Climbing Festival te Imst

5 juni 2012

Een weekend terug ging in de Kletterhalle van Imst de tiende editie van het Youth Color Climbing Festival door. Een jubileumeditie van een evenement dat door de jaren heen uitgroeide tot een van de grootste en meest gerenomeerde klimevenementen voor kinderen in Europa. En ook dit jaar weer wist het team rond de familie Knabl een prachtevenement te organiseren.

Niet minder dan 136 jongeren uit de C & D-categorie, komende uit 19 verschillende landen, tekenden present en leefden zich uit in het veelvoud aan routes en boulders dat de routebouwers uit hun mouw wisten te toveren. Aan het eind van dit klimfeest bleken Marie Colot (9e), Zara Cooreman (10e) en Mahault Lippert (10e) de beste Belgen.

Opvallende namen waren Tito Claudio Traversa, berucht rotsklimmer, en Mathias Posch, broer van Katharina, die elk in hun categorie wisten te winnen.

Resultaten en foto's van de Belgen op het YCCF Imst 2012
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,