Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
BAZ! is on a break

BAZ! is on a break

Het evenement Boulderen aan Zee! ook gekend als BAZ! neemt in 2010 een pauze. Ondanks de recordopkomst van de voorbije edities, die van dit evenement het grootste van de Benelux maakten, dit jaar dus geen wedstrijd op het strand.
De redenen zijn een te grote werkdruk op de schouders van de vrijwillige organisatoren en moeilijkheden om de nodige fondsen te verzamelen. De organisatie opteert er dan ook voor een jaartje over te slaan om zo de nodige aanpassingen door te voeren om in 2011 met opgeladen batterijen een nog beter evenement te organiseren.

Het communiqué op de site van Boulderen aan Zee
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


28/05/2010
J'ai lu le communiqué et je trouve qu'ils mettent le doigt sur une réalité des événements de qualité tel le BAZ. Beaucoup d'énergie, d'enthousiasme, de temps et peu de retour financier... Les grimpeurs ont parfois cette tendance de vouloir tout en mode "pas cher tel le bivouac à Ceüse par exemple". Je ne critique pas cet état d'esprit mais pour des organisateurs d'event, ce n'est pas toujours simple. J'espère que leur année de break amènera de la lumière dans leur organisation.


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm