Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Einde Boulder Worldcup in Moskou

Einde Boulder Worldcup in Moskou

3 november 2006

Regelmaat loont, bewijs hiervoor op de laatste manche van de UIAA Worldcup Boulder die vandaag plaats vond in Moskou. Ondanks hun gematigde resultaten in Rusland, respectievelijk een 4de en 8ste plaats, bevestigde het algemene klassement de suprematie van Olga Bibik bij de dames en van Jérôme Meyer bij de mannen. De anderen schitterden (Yulia Abramchuk en Kilian Fishuber, beide 1ste en Wouter Jongeneelen, 4de) of net weer niet (Anne Stöhr, 11de, Juliette Danion, 26ste). Zelfde constatatie voor Chloé Graftiaux die, door de heel technische boulders die haar niet echt liggen, 14de werd en hiermee haar prachtige 6de plaats in het eindklassement van de Wereldbeker behoudt. Voor een eerste volledig seizoen mogen we hier spreken van een heel knappe prestatie!


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,