Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Bleau Open 2006: Inschrijvingen geopend!

Bleau Open 2006: Inschrijvingen geopend!

Snel, snel! De inschrijvingen voor de Bleau Open Bouldering Sensantion 2006 op 25 en 26 november zijn geopend. Als je wilt deelnemen aan het grootste boulderevent in België zal je u moeten haasten om uw gegeerde plaats te bemachtigen. Nieuw dit jaar is dat de wedstrijd op zaterdag gepland staat van 13u tot 20u en de zondag van 10 tot 17. Kijk ook eens naar de affiche.
De inschrijvingen gebeuren uitsluitend via email naar [email protected] met erbij vermeld: naam, voornaam, dag van deelname, adres, geboortedatum en nationaliteit. Meer info op de site van de zaal.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm