Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
European Youth Cup Penne

European Youth Cup Penne

De voorlaatste manche van de European Youth Cup vond dit weekend plaats in Penne in de Abruzzen. Is de verplaatsing te ver of zijn sommigen al ontmoedigd? Er waren immers slecht 120 jongeren aanwezig, veel minder dan gemiddeld. Zoveel te beter voor onze landgenoten die zich vooraan in het klassement wisten te nestelen. Maar liefst 8 finalisten op 10 deelnemers, een ongeziene prestatie!
Enkele van deze opmerkelijke resultaten verdienen nog wat extra aandacht. Vooreerst Chloé Graftiaux, die door haar tweede plaats bij de juniores een stap dichter bij de eindzege komt. In dezelfde categorie bij de mannen werd Jérôme De Boeck eveneens schitterend tweede! Mathilde Brumagne behaalde een vierde plaats bij de Jeugd A en Yannick Pasquazzo bereikte de superfinale bij de Jeugd B en werd vijfde.
Hier vindt u de volledige resultaten van de Belgen.
U kan de manche van Genève nog eens herbeleven in deze bijdrage van André De Backer (FR).
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm