Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Graftiaux eindigt op een zucht van de finale in Wenen

Graftiaux eindigt op een zucht van de finale in Wenen

1 juni 2009

De derde manche van de Wereldbeker Boulder in Wenen was door de aanhoudende striemende regen bijna een non-event geworden. Chloé Graftiaux eindigde er zevende, op twee ampele pogingen van de finale. Niettegenstaande het ietwat tegenvallende resultaat kan de Naamse toch twee plaatsen in het algemene klassement opklimmen (7de). Onze andere landgenote Magali Hayen eindigde 35ste.
Zowel bij de mannen als bij de vrouwen, palmen de Russen het hoogste schavotje in. Bij de vrouwen ging Aleksandra Balakireva met de overwinning aan de haal, terwijl bij de mannen Rustam Gelmanov een tweede Russische overwinning veilig wist te stellen.

De volgende manches van de Wereldbeker worden de komende weekends gehouden in Vail in de Verenigde Staten en in Eindhoven bij de Noorderburen.

De resultaten van de finale
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,