Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Laatste finalisten Boulder 2012 gekend

Laatste finalisten Boulder 2012 gekend

13 november 2012

City Lizard ontving afgelopen zaterdag de tweede en laatste selectiemanche voor Boulder 2012. 25 deelnemers maakten de verplaatsing naar Sint Niklaas om één van de 8 laatste tickets naar de finale te bemachtigen. Vermits er al 8 plaatsen uitgedeeld waren was de druk op de eventuele kandidaten best groot.
Geen probleem bij de dames. Alle deelnemers (5) kregen hun ticket naar de finale. Chloé Caulier, die al geplaatst was nam makkelijk voorsprong op haar concurrenten.
Bij de heren leek het al bijna even makkelijk voor Nicolas Farcy. Hij gaat door naar de finale na een foutloos parcours, 12 getopte boulders.

Geselecteerde dames

Geselecteerde heren

Al deze mooie namen kan je op zaterdag 1 december aan het werk zien ter gelegenheid van het Belgisch Kampioenschap Boulder 2012 in klimzaal Bleau te Gent.

Resultaten per categorie en foto's
Gedetailleerde resultaten van de tweede manche
(.pdf)
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

RegistrerenGerelateerde inhoud 
nieuwsarchief 

Foto's 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,