Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Magali Hayen redt de Belgische eer in Munchen

Magali Hayen redt de Belgische eer in Munchen

We moesten wachten tot de 9e en laatste manche van de Wereldbeker Boulder 2011 om een tweede maal een Belgische naam in het klassement te zien verschijnen. Magali Hayen heeft onze kleuren zo goed mogelijk verdedigd, ondanks het weinige wedstrijdritme dat ze heeft. Misschien onder de indruk van het Olympisch stadion waarin de wedstrijd plaatsvond strand ze, na haar 25e plaats in Eindhoven, op een zucht van de halve finales. Een 22e plaats die haar een totaal van 14 punten en de 65e plaats oplevert in het eindklassement.
In de finale zijn het de Sloveense Mina Markovic en de Rus Dmitry Sharafutdinov die met de lauweren gaan lopen voor de ogen van niet minder dan 3000 toeschouwers. Een mooie afsluiter voor de Wereldbeker 2011.

Op de eerste plaatsen van het eindklassement vinden we het Oostenrijks koppel Anna Stöhr en Kilian Fischhuber. Na een maand geleden ook de wereldtitel in de wacht gesleept te hebben rond de eerste zo een foutloos parcours af. Niets kon haar tegenhouden.

Resultaten van de Wereldbeker Boulder in Munchen
Eindklassement van de Wereldbeker Boulder 2011 (dames)
Eindklassement van de Wereldbeker Boulder 2011 (heren)
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


22/08/2011
goed gedaan Magali!!

23/08/2011
Dommage pour la petite place pour les demis .
Tu as beaucoup de mérite car tu as représenté la Belgique toute seule !
A samedi à Freyr !


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm