Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Mathilde Brumagne aan de poorten van de finale in Inzai

Mathilde Brumagne aan de poorten van de finale in Inzai

Na haar 6e plaats in Zuid Korea vorige week mist Mathilde Brumagne op een haar na de finale van de Wereldbeker Lead in Inzai, Japan. De Belgische strandt, samen met vier anderen, op één beweging van de finale. Ze verbetert haar positie ten opzichte van de kwalificaties en eindigt 13e. Vooraan is het gevecht voor de eindoverwinning ten volle losgebarsten. De Sloveense Mina Markovic steekt de Koreaanse Ja-In Kim voorbij en neemt weer wat voorsprong in het algemeen klassement.
Aan mannelijke zijde schittert de finale door zijn hoeveelheid ex-aequo's. Tot spijt van de routebouwers wisten niet minder dan 7 van de 8 klimmers de finaleroute te toppen. De resultaten van de halve finale gelden als scherprechter en de Spanjaard Ramon Julian Puigblanque behaalt zijn derde overwinning van het seizoen. Tegelijk neemt hij de koppositie in voor de eindoverwinning.

Resultaten van de World Cup Inzai
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

RegistrerenGerelateerde inhoud 
nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm