Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Nog 60 beschikbare plaatsen voor de Blok Open

Nog 60 beschikbare plaatsen voor de Blok Open

Het minst wat je kan zeggen is dat de winterperiode zijn sporen heeft nagelaten. Op 10 dagen van de 5e editie van de Blok Open vallen volgende symptomen te merken bij klimmers: een onrembare dwang om muren op te kruipen, vingers die smeken om nog meer huid kwijt te spelen, spieren die schreeuwen om steeds meer, steeds harder. Voor uren boulderplezier op 29 en 30 januari slechts één adres: Klimzaal Blok!

Op het programma niet minder dan twee dagen wedstrijd voor drie categorieën: jeugd (-16), senioren (17-35) en veteranen (+36).
Noteer dat de Jeugd enkel zaterdag kan deelnemen en dat enkel de deelnemers op zondag kunnen meedingen voor de finaleplaatsen senior.

Om deel te nemen aan de eerste boulderwedstrijd van 2011 schrijf je je zo snel mogelijk in. Er worden slechts 75 deelnemers per dag toegelaten! De lijst met ingeschrevenen kan je terugvinden op de site.

Data: 29 en 30 januari 2011
Plaats: Klimzaal Blok, Hoboken
Prijs: 15 Euro (deelname, T-shirt en goodie bag).

Info en inschrijvingen http://blokopen.belclimb.net
De site van Klimzaal Blok

Blok Open 2011
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


20/01/2011
Plus que 40 places à prendre.
Nog 40 plaatsen beschikbaar.

Als routechef heeft Klimzaal Blok dit jaar speciaal Oliver Batar (Romania) aangetrokken. Dit zal voor een vernieuwende en verassende routestijl
zorgen.

Hube


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm