Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Magali Hayen wint Dust Boulder Contest

Magali Hayen wint Dust Boulder Contest

18 januari 2011

En drie. De derde editie van de Dust Boulder Contest leverde Magali Hayen haar derde opeenvolgende zege op. Afgelopen zaterdag in Eindhoven liet onze landgenote duidelijk verstaan dat er rekening met haar gehouden moet worden op blokwedstrijden. Ze concentreerde zich op de moeilijkste boulders en wist op basis van punten de Duitse Iris Schlösser achter zich te laten die 55 boulders klom. De Belgische topte slechts 15 boulders;
Bij de mannen was het een van de local van klimzaal Monk die won. Truong Ngo liet ook twee Duitsers achter zich op een tweede en derde plaats: Lars Bell enMalte Heine. In tegenstelling tot bij de vrouwen, waren hier geen Belgen in de hoogste regionen van het klassement te vinden.

De twee winnaars zien we over twee weken terug naar aanleiding van de Blok Open 2011. Hopelijk kan Magali zich even sterk laten gelden als in de selectie.

Podia Dust Boulder Contest 2011
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,