Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Resultaten van de Vlaamse Studentenboulderdag te Bleau

Resultaten van de Vlaamse Studentenboulderdag te Bleau

20 februari 2012

Als vaste waarde op de kalender wist de Vlaamse Studentenboulderdag afgelopen vrijdag een veertigtal studenten met een nood aan sport naar klimzaal Bleau in Gent te lokken. Een mooie dag die werd afgesloten met onbetwistbare overwinnaars. 

Bij de dames legt Liselotte De Bruyn (Katholieke Universiteit Leuven) haar wil op in een finale die wat harder had gemogen.
Bij de heren is het Jurgen Lis (Hogeschool West-Vlaanderen) die vastberaden zijn titel verdedigt, gevolgd door David Leduc maar ook twee sterke rotsklimmers Igor Depoorter (3e) en, even terug van Barcelona, Lowie Lamberechts (5e). De laatste twee wisten in de kwalificaties gelijke tred te houden met Jurgen (6 tops van de eerste poging).

Resultaten en foto's van de Vlaamse Studentenboulderdag 2012
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,