Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Rocks@Westende van 29 juni tot 1 juli

[email protected] van 29 juni tot 1 juli

De Pepsi Max Rocks on Tour moeten we u niet meer voorstellen. In 2012 zal de reizende boulderzaal in Westende halt houden van 29 juni tot 1 juli. Daarnaast zal hij ook te vinden zijn in Antwerpen van 5 tot 10 oktober. Zeker een aanrader voor mensen die eens ergens anders willen klimmen dan gewoonlijk.

Net als vorig jaar voorziet de organisatie een wedstrijd gedurende het weekend. De senioren worden verwacht op vrijdag en zaterdag. Zaterdagavond vindt de finale plaats. Kinderen jonger dan vijftien kunnen op zondag deelnemen aan een wedstrijd op hun maat.

Programma

  • Westende: muren toegankelijk van 26 maart tot 19 oktober (beter bekend als Bleau Beach Westende). Wedstrijd op 29 en 30 juni, en 1 juli
  • Antwerpen: muren toegangkelijk van 5 tot 10 oktober. Wedstrijd op 5, 6 en 7 oktober

Inschrijving en meer informative op de website van Rocks on Tour

Rocks@Westende Rocks@AntwerpenJe moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm