Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Zinderend Open Blok @ Hungaria

Zinderend Open Blok @ Hungaria

4 december 2006

De Open Blok wedstrijd in Hungaria van dit jaar zal nog lang blijven nazinderen. Alix Graf(i)tiaux won gemakkelijk bij de vrouwen maar de strijd om de ereplaatsen was er een om de vingers bij af te likken. Eline Nas en Tsai Unting wonnen het pleit.
Bij de heren ging het er nog een gradatie heviger aan toe. Jonathan Thomas en Didier Mottard slaagden er in te eindigen op ex aequo qua routes en pogingen en hadden elk een 1000pt-route achter hun naam. Een superfinale moest de beslissing brengen. Het publiek ging uit zijn dak bij de daaropvolgende show en John ging met de eer lopen. Olivier Favresse kaapte ook deze week de derde plaats weg voor de neus van alle andere gegadigden.
De volledige resultaten vind je hier.
[Update] Martijn Sermeus, die steeds voor ons klaarstaat om mooi beeldmateriaal te verzorgen, bezorgde ons 10 foto's van de wedstrijd.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,