Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
4e editie van de Chloé Graftiaux Passion Together-beurs

4e editie van de Chloé Graftiaux Passion Together-beurs

De vzw Chloé Graftiaux Passion Together ondersteunt sinds vier jaar projecten gericht op kinderen in moeilijke situaties met een link naar klimsport of de bergen. In 2014 werd er gekozen voor een project dat heel binnenkort het daglicht zal zien. Een kleine groep jongeren met een fysieke handicap (in een rolstoel) droomde ervan te skiën. Hun vertrek is gepland voor maart 2015.
De bekroonde projecten zijn bijzonder gevarieerd: een klimmuur in Vietnam, een klimvakantie in Albanië voor kansarme kinderen, een klimweekend voor slechtziende kinderen uit Toulouse ...

Wie kans wil maken op de beurs van 2015 moet ten laatste op 19 april zijn kandidatuur indienen. Meer informatie en het dossier voor kandidaatstelling vind je op www.chloegraftiaux.com.
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm