Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Interview met Steelfingers

Interview met Steelfingers

9 augustus 2010

Het Nederlandse magazine Blok (Bl.ad o.ver k.limmen) wijdde een interview aan vier heren van Steelfingers, het team van onze partnerklimzaal City Lizard. Je kan er de knappe portretten van Jan Gorrebeek, Jan De Smit, Ivan Moreels en Jonas Bracke bewonderen die door Corriette Schoenaerts werden getrokken. Uit de interviews zelf valt - weinig verwonderlijk - op dat het leven van de heren elke dag om boulder draait. Zeker lezen!

 

Het volgende nummer van Blok verschijnt in september. Deze keer zal er een portret van Nicolas Favresse in terug te vinden zijn.

De blog van het City Lizard Team
De site van het Bl.ad o.ver k.limmen
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,