Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Magali Hayen lanceert haar blog

Magali Hayen lanceert haar blog

Elke klimmer maakt zich er wel eens schuldig aan. Sommigen met veel succes, anderen houden het maar één seizoen vol. Een blog. Deze keer is het de beurt aan Magali Hayen om haar blog op het net los te laten. Ze belooft ons nieuwtjes, wedstrijdresultaten en haar kalender voor de komende maanden - die nu al behoorlijk vol zit. En dat alles netjes in de twee landstalen, wat niet zo vreemd is als je weet dat ze Luikse is, maar van klimzaal Blok in Hoboken haar thuiszaal maakte. Parfait!
Haar eerste artikel verhaalt het spannende Belgisch Kampioenschap Boulder 2011 waar ze netjes tweede werd. A lire - Lezen maar!

De blog van Magali Hayen
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm