Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Oprichting van de beurs Chloé Graftiaux Passion Together

Oprichting van de beurs Chloé Graftiaux Passion Together

Na een lange stilte zijn de ouders van Chloé Graftiaux klaar met hun plannen om ter ere van haar een beurs op te richten. Naast het publiceren van het boek "Il était une fois une fée au pays de la grimpe" wensen ze verder te gaan met het delen van de passie die Chloé had voor het klimmen. Dit willen Anne-Françoise en Joël doen met de beurs Chloé Graftiaux Passion Together.

Vanaf vandaag kan u zich kandidaat stellen met uw project, dat zich moet richten op het delen van de praktijk van het klimmen, de bergsport of bergredding voor jongeren in moeilijke situaties (zowel mentaal en psychisch andersvaliden als sociaal verwaarloosde jongeren).

De projecten moeten ingediend worden voor 15 mei 2012. Daarna zal er een selectie plaatsvinden en het winnende project zal bekend gemaakt worden op 15 juni.

Deelnameformulier en reglement op de website van Chloé Graftiaux
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

RegistrerenGerelateerde inhoud 
nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm