Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Presentatie Silvia Vidal op 9 december in Brussel

Presentatie Silvia Vidal op 9 december in Brussel

10 november 2010

Iedereen leerde de Spaanse Silvia Vidal ongeveer een jaar geleden kennen toen ze deel werd van de CAB-RCT expeditie die als doel de eerste beklimming van de Belgarian (5.13 A1, 850 meter westelijke zijde van de Zuidelijke Asgard Toren). De schone spande zich samen met de beesten in om de Big Walls van Terre de Baffin te bedwingen.
Hoewel de dame in kwestie ondertussen al 40 jaar is, kan niets haar tegenhouden. Ze loopt nog steeds in de kijker dankzij haar Big Wall en solobeklimmingen zoals bijvoorbeeld 21 dagen in Pakistan en onlangs 25 dagen in India. Onder het toeziend oog van Sean Villanueva en Nicolas Favresse zal ze op 9 december aanstaande in Brussel het relaas brengen van haar laatste expeditie: Naufragi, a virginal wall in Monsoon Valley.

Afspraak om 20h in Maison Haute, Place Gilson, 1170 Bosvoorde (Boitsfort) (Brussel).

Toegangsprijs: 5 euro

De site van de Club Alpin Section Brabant

Silvia Vidal
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,