Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Olivier Mignon back in full force in Cresciano

Olivier Mignon back in full force in Cresciano

8 november 2010

Het is ondertussen al weer twee maanden geleden dat we nog iets te horen kregen van Olivier Mignon. Na een buitengewone zomer die hem een tiental 8ste graad boulders opleverde waaronder twee keer 8B, lukte hij er dit weekend in om la Pelle Variante, 8A, in Cresciano in Zwitserland te linken. Ondanks een ietwat bewogen nacht - zonder benzine gevallen op een Franse autostrade - en verplichtte rust dankzij enkele blessures - slaagde Olivier er ook in om la Grotte des soupirs, 7C+, te flashen.

Een knap overzicht van zijn routes vind je terug in de film van Haroun Soujiri die begin 2011 moet uitkomen: Better than Chocolate.

Volg de opname van Better than Chocolate
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,