Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Sean Villanueva, na het geschreven interview nu op TV

Sean Villanueva, na het geschreven interview nu op TV

19 januari 2012

Het was de week van Sean Villanueva. Na het onderwerp geweest te zijn van een interview in de Knack, was hij afgelopen dinsdag ook nog eens te gast in De laatste show op Eén. De democratisering van alle disciplines van onze sport moet gebeuren langs dit soort uitzendingen en Sean blijkt de aangewezen persoon te zijn om de tofste details van het big wall klimmen uit de doeken te doen voor de absolute leek: de verticale wanden tot 1000 en meer meters, het verlengde verblijf in zo'n wand, het lange wachten en de muziek... Toch slaagde hij er, ondanks de prachtige beelden van de Baffin-expeditie, niet in zijn gezellen voor een avond ervan te overtuigen om ook eens van het big wall werk te proeven.

Sean Villanueva in De Laatste Show
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,