Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Team Klimax wint meesterlijk het Open Vlaams Jeugdklimkampioenschap 2012

Team Klimax wint meesterlijk het Open Vlaams Jeugdklimkampioenschap 2012

22 januari 2012

Er wordt steeds gezegd dat een thuiswedstrijd zijn voordelen heeft. Gisteren, ten gelegenheid van het Open Vlaams Jeugdklimkampioenshap, kon team Klimax dit weer maar eens bevestigen door de teamranking evenals 6 van de 7 Vlaamse titels in de wacht te slepen. De absoluut beste was natuurlijk Anak Verhoeven die als één van de weinigen haar finaleroute wist te toppen, dit in de categorie Youth A. Celine Cuypers (Youth B) en Jasper Van malderen (Youth D) volgen haar voorbeeld, elk in zijn of haar categorie.
Bij de junioren noteren we de enige Nederlandse winst voor Tabitha Buma en zeker ook de prachtprestatie van Antoine Kauffmann die dankzij een doorgedreven trainingsprogramma en een absolute toewijding voor de eerste keer in zijn carrière als wedstrijdklimmer op de hoogste trede mocht aantreden.

Klassement per categorie:

Zijn de Kampioenen van Vlaanderen 2012:

Resultaten van het Open Vlaams Jeugdklimkampioenshap 2012 en foto's
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


Gerelateerde inhoud 
nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,