Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Vernieuwde website voor Anak Verhoeven

Vernieuwde website voor Anak Verhoeven

6 juni 2012

De grootste hoop van België in het sportklimmen, Anak Verhoeven, heeft haar website recent vernieuwd. Het moet gezegd worden dat er door een overvloed aan indrukwekkende overwinningen behoorlijk wat te vertellen valt.
Haar gave voor het klimmen beperkt zich ook niet uitsluitend tot het muurklimmen. Op haar vijftiende telt haar rotspalmares al een twintigtal routes in de achtste graad, waarvan vijf 8b en +. Elke vakantie opnieuw waagt ze zich, zelfs met de drukke wedstrijdkalender van 2012, aan een aantal nieuwe uitdagingen. Om haar resultaten, nieuws en wat ze allemaal gepland heeft de komende maanden te volgen, raden wij u aan om een kijkje te nemen op de vernieuwde website.

De site van Anak Verhoeven
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,