Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Win 4 tienbeurtenkaarten voor Hungaria en Face Nord

Win 4 tienbeurtenkaarten voor Hungaria en Face Nord

23 december 2009

Bij wijze van afsluiter wendt Belclimb Kerst aan om je voor de laatste keer dit jaar te trakteren op een fijn cadeau. Er kunnen vier tienbeurtenkaarten gewonnen worden voor twee van onze partnerklimzalen. Je maakt kans op twee tienbeurtenkaarten voor Hungaria in Leuven en twee voor Face Nord in Bergen. De twee actieve klimzalen nodigen je uit om eens naar het rijke aanbod op hun website te gaan kijken. Je bent er ook in 2010 natuurlijk meer dan welkom om er te gaan klimmen.

Vanaf vandaag en tot woensdag 6 januari kan je je kans wagen. Vergeet niet dat je voor de twee afzonderlijke wedstrijden kan meespelen om je kansen te verhogen. Je moet geregistreerd zijn om aan de wedstrijd te kunnen deelnemen.

Wedstrijd Hungaria
Wedstrijd Face Nord
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,