Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Win een reis en voor 2500 euro aan prijzen want Belclimb werd 10 jaar

Win een reis en voor 2500 euro aan prijzen want Belclimb werd 10 jaar

31 augustus 2009

Vanaf vandaag en de volgende vijf weken maak je kans om een van de vele prijzen te winnen die Belclimb weggeeft om dat we tien jaar geworden zijn. De hoofdprijs is een reis van een week voor twee personen naar Tenerife aangeboden door Tenerife Outdoor.
Over de komende vijf weken zullen er tien wedstrijden gehouden worden waarbij je prachtige prijzen kan winnen die werden aangeboden door onze partners La Sportiva, Petzl, Beal, Black Diamond en The North Face. Belclimb wordt ook maar één keer tien jaar!

De eerste wedstrijd loopt tot woensdagavond. Je maakt kans op een paar Speedster of Solution schoenen van La Sportiva. Let wel, je moet bij Belclimb als gebruiker geregistreerd zijn om te kunnen deelnemen aan de verschillende wedstrijden.

http://10years.belclimb.net
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,