Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Drie dagen boulderen in Albarracin

Drie dagen boulderen in Albarracin

4 april 2013

Er zijn citytrips die je gedurende een weekend een al dan niet ver gelegen stad doen ontdekken, maar in dezelfde trend bestaan er ook korte klimtrips. December vorig jaar stapte er een groep Leuvense klimmers op het vliegtuig naar Albarracin en hoopte er goede condities te vinden om te gaan boulderen. Deze spanse spot ver weg van hier staat gekend voor het uitstekende kwaliteit van zijn rode rots. Er moest niet lang getwijfeld worden over een bezoekje ook al was het slechts voor een paar dagen.
Zoals tijdens zijn voorbije trips naar de Happy Boulders en Yosemite nam Xiao-Lin Lin zijn camera om er fraaie beelden mee te schieten. Het niveau van de boulders is toegankelijk, de ontmoetingen warm, en dit alles natuurlijk gecombineerd met een portie gekheid. Ambiance!
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

RegistrerenGerelateerde inhoud 
nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,