Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Eerste 8A boulder voor Lowie Lamberechts in Albarracin

Eerste 8A boulder voor Lowie Lamberechts in Albarracin

14 december 2011

Ze zeggen soms: 'We reizen om te leren'. En normaal geldt dat ook tijdens een Erasmus-jaar. De Gentse student Lowie Lamberechts denkt er echter het zijne van, en geniet tijdens zijn jaartje Barcelona meer van het klimaat en van de rotsen dan van de lokale auditoria. Resultaat, 20 op 20 voor ... rotsklimmen.
De trainingen werpen hun vruchten af, en sinds zijn aankomst daar schakelt hij de prestaties aaneen. Laatste in het rijtje is El Varano, een compressie-dakboulder in Albarracin met de magische kwotatie 8A. Voor Lowie is het zijn eerste, maar afgaand op de 7C+'en die hij er al meteen bij lapte, zal het wel niet zijn laatste zijn.
Ben nog nooit zo kapot geweest, maar met een dubbel ontbijt, en twee steaks later op de dag is hij al goed aan de recuperatie begonnen.




Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


15/12/2011
laat die 8b+ ook maar volgen

15/12/2011
Machien indeed.
Wel opletten dat ie niet wat dikjes wordt. Op de foto ziet ie er toch iets minder strak uit dan vroeger.


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,