Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Boulderen in Ticino

Boulderen in Ticino

Aaaahh, de Alpen... Een speelterrein met onbeperkte sportmogelijkheden. Als je graag je wandelschoenen afwisselt met je klimschoentjes, vergeet dan zeker niet om eens af te zakken naar Ticino, in het zuiden van Zwitserland. Dat kanton is namelijk vergeven van de bouldergebieden waar je terecht kan voor klimmen op alle niveaus.
Nicolas Mathieu neemt tijdens zijn vele trips naar Zwitserland altijd zijn camera mee hij kan niet alleen een aardig potje klimmen, maar brengt ook regelmatig mooie klimfilmpjes uit. In het gezelschap van Tim Brijs filmde hij deze zomer de prachtige landschappen in de streek, en natuurlijk ook de prestaties van de meegereisde klimmers. Onder meer Jan De Smit en Jarno Weekers komen hier in actie.

In de loop van de maand volgen nog een video over het Zillertal in Oostenrijk, en een andere over Magic Wood in Zwitserland.
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm