Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Groenland, deel 1

Groenland, deel 1

De sage van het CAB-Rock Climbing Team in Groenland is eindelijk beschikbaar in videobeelden. Deze keer geen in het oog springende trailer, noch een avant-première in alle grootsheid. Via de website van het merk Patagonia kan je hun avonturen zien. Het eerste van 5 delen is een samenvatting van datgene wat Sean Villanueva, Olivier en Nicolas Favresse gedurende meer dan twee maand in overvloed zagen: water, water en nog eens water. Een kapitein, dominee Bob Shepton, en zijn schip waren het enige gezelschap tijdens dit lange traject, langsheen de fjorden van Groenland. Zonder Ben Ditto, fotograaf van de expeditie, te vergeten. De beelden van de film zijn verleidelijk maar we wachten vol ongeduld op het vervolg van de film om echte rots te zien.

De site van het CAB-Rock Climbing Team
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


2/03/2011
These guys rules!!nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm