Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Muriel Sarkany topt Qoussai les maux de la fin, 8c

Muriel Sarkany topt Qoussai les maux de la fin, 8c

Muriel Sarkany gaat verder op haar elan. Gisteren lukte ze er in Qoussai les maux de la fin te toppen, een route waarvan de naam getuigt van de verbeelding van de route-openers, in de sector Déversé in de Gorges du Loup. Daar waar Hot Chili X eerder een korte boulderachtige 8c is, is Qoussai les maux de la fin een zeer gevarieerde route waarin een boulderpas de 30 continue meters afsluit.
Deze nieuwe prestatie bewijst Muriel's progressie. Volledig zelfverzekerd werkt ze vanaf vandaag verder in een 8c+. Het vervolg zal je ook hier kunnen lezen.
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm