Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Nieuwe 8b+ voor Muriel Sarkany

Nieuwe 8b+ voor Muriel Sarkany

18 maart 2011

Ondertussen een week geleden lukte Muriel Sarkany erin een nieuwe 8b+ op haar conto te schrijven. Ze klom Le mur des Cyclopes, niet ver van haar toekomstige residentie bij de rotsen van Saint Léger du Ventoux. Haar vroegtijdige terugtrekking uit het wedstrijdcircuit wil dus duidelijk niet betekenen dat we geen stevige prestaties meer kunnen verwachten van Muriel. Zeker niet als je weet dat ze amper twee pogingen nodig had om deze nieuwe 8b+ af te werken.

Laat het duidelijk zijn - open je beide ogen - want Muriel's carriere als topmadam in het klimmen is nog lang niet gedaan!
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,