Materiaalgids >
Nieuws 
Demo Grigri2 in Hungaria op 14 december

Materiaalgids Demo Grigri2 in Hungaria op 14 december

De klimwereld houdt de adem in. Sommigen konden hem al zien, sommigen konden hem al aanraken. De nieuwe Grigri2 van Petzl komt zijn eerbiedwaardige voorganger vervangen in 2011. In afwachting kan je hem in klimzaal Hungaria testen op dinsdag 14 december.


Avant-première van de nieuwe Grigri2 in Entre Ciel et Terre

Materiaalgids Avant-première van de nieuwe Grigri2 in Entre Ciel et Terre

Kaas, wijn en klimmen; dit moeten de hoofdbestanddelen worden van het feest dat deze zaterdag in Entre Ciel et Terre in Louvain-la-Neuve doorgaat. Als klap op de vuurpijl zal je er ook de kans krijgen om de nieuwe Grigri2 van Petzl te testen.


Nieuwe site voor La Sportiva

Materiaalgids Nieuwe site voor La Sportiva

La Sportiva, altijd voorop wat betreft klimschoenen en bergschoenen, heeft deze week zijn nieuwe site gelanceerd. Enerzijds gebruikvriendelijker, oogt de site anderzijds beter met schitterende fotos in achtergrond.


Koop een paar klimschoenen van Edelrid, en ga naar huis met een nieuwe pofzak

Materiaalgids Koop een paar klimschoenen van Edelrid, en ga naar huis met een nieuwe pofzak

Momenteel loopt er een sympathieke actie van het Duitse merk Edelrid. Om hun nieuwe lijn klimschoenen te promoten, krijg je bij een paar Reptile klimschoenen er een gratis pofzak bij. De aanbieding is geldig tot uitputting van de voorraad.


La Sportiva en Samsung sluiten pact

Materiaalgids La Sportiva en Samsung sluiten pact

La Sportiva en de Koreaanse gigant Samsung slaan de handen in elkaar om een hele lijn technische kleding onder de merknaam La Sportiva uit te brengen. Wanneer het materiaal op de markt moet komen is voorlopig nog strikt geheim.


Never Stop Exploring met The North Face

Materiaalgids Never Stop Exploring met The North Face

Je herinnert je waarschijnlijk nog wel de lancering van de nieuwe Europese site van TNF. Naast commerciële doeleinden, wil het merk ook de exploratie van de uithoeken van onze bol promoten. De neerslag hiervan vind je in de blog Never Stop Exploring.