Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Feestelijk wedstrijdweekend

Feestelijk wedstrijdweekend

13 december 2010

Het laatste actieve weekend van het jaar wordt traditioneel gebruikt om het onderste nog eens uit de pan te halen voor de feestweek zich inzet. Drie van onze partnerzalen organiseren dit weekend een competitie. Ontdek het menu hieronder.

Op zaterdagavond gaat alle aandacht naar de dames op de Christmas Womens Open in City Lizard met nu al meer dan dertig inschrijvingen. Ondertussen zitten we al aan de derde editie waardoor het een onmisbaar evenement is geworden voor al de Belgische - en andere - bouldervrouwen. Praktische info.
Na de finale zal er ook de Belgische manche van Upload plaatsvinden, een wedstrijdconcept zonder jury waarbij het de bedoeling is om 6 boulders te klimmen en filmen met je camera. Praktische info.

Nog steeds boulder, maar dan een heel stuk zuidelijker, organiseert Klimzaal Hungaria haar Local Hero Boulder, met als dessert een feestje dat wel eens tot in de late uurtjes zou kunnen doorgaan. Praktische info.

De dag erna kan je naar Brussels Monkeys Climbing voor de Open Jeunes; de perfecte opwarmer voor de het aanstormende seizoen van de Belgian Youth Cup die mid-januari aanvangt. Praktische info.
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,