Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Pepsi Max Rocks on Tour op 7 en 28 september

Pepsi Max Rocks on Tour op 7 en 28 september

De derde editie van de Pepsi Max Rocks on Tour zal dit keer een dubbele zijn: zaterdag 7 september als [email protected] en zaterdag 28 september als [email protected]. Bijzonder aan dit gebeuren is vooral dat het aan de klimmers de kans biedt van een keer op een speciale plaats te boulderen, bijvoorbeeld op het strand of in de stad. Trek dus gerust jullie klimschoenen aan en doe mee. Twee wedstrijden zullen georganiseerd worden. Een eerste voor de jeugd (-16-jarigen) van 11 tot 14u, een tweede voor volwassenen en jongeren (+16-jarigen) van 15 tot 19u. Zowel in Westende als in Antwerpen wordt als tussenprogramma een wedstrijd slacklinen georganiseerd. Om 14u, tussen de bouldersessies in, zullen de deelnemende slackliners hun kunstjes kunnen laten zien.
De overwinnaars worden bepaald op basis van de resultaten van de twee manches.

Niet getreurd voor zij die er 7 en 28 september niet bij kunnen zijn. De boulders zullen ook na de wedstrijd nog beklimbaar zijn.

  • In Westende tot 22 september
  • In Antwerpen van 25 september tot 2 oktober

Meer info op de website van Rocks on Tour
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm