Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Tweede editie van Crux Boulder Competition op 8 februari

Tweede editie van Crux Boulder Competition op 8 februari

Het is ongeveer een jaar geleden dat een aantal gemotiveerde klimmers naar klimzaal Crux trok voor de eerste editie van de Crux Boulder Competition. En het was een succes. De sfeer zat goed en ook de boulders waren dik in orde. Binnen een drietal weken zal een tweede editie doorgaan in onze Limburgse knalzaal. Die mag dan relatief gezien nog niet zo lang bestaan, toch is het snel uitgegroeid tot een must voor de fanatieke en recreatieve boulderaar.

Je kan je vanaf nu inschrijven voor de wedstrijd. Het aantal plaatsen in het klimstrijdperk is beperkt tot 150. Als je mee wilt spelen met de gladiatoren, schrijf je dan zeker in voor de Crux Boulder Competition op zaterdag 8 februari.

Programma:

  • 13u – 18u: wedstrijd
  • 18u – 19u: spaghetti
  • 19u - ….: prijsuitreiking

Meer info en inschrijvingen op de site van klimzaal Crux
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

RegistrerenGerelateerde inhoud 
nieuwsarchief 

Foto's 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm