Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Vertik Trip en Petzl Lead zaterdag 27 maart

Vertik Trip en Petzl Lead zaterdag 27 maart

16 maart 2010

Het zal gaan stuiven in partnerklimzaal Entre Ciel et Terre in Louvain-la-Neuve. Het team van Entre Ciel et Terre is momenteel de laatste hand aan de voorbereiding voor de hoogdag op zaterdag 27 maart aan het leggen. Het meest opvallende is misschien wel de volledig nieuwe structuur waarop de klimmers van de Vertik Trip en de Petzl Lead zich kunnen uitleven!

Je hebt het dus goed begrepen; die dag zullen er twee evenementen doorgaan. Langs de ene kant is er de Vertik Trip voor de klimmers die van het recreatieve klimmen houden, langs de andere kant zal er die dag gestreden worden voor de titel van Belgisch Kampioen Moeilijkheidsklimmen 2010 op de Petzl Lead.

Let wel dat het maximum aantal inschrijvingen voor de Vertik Trip bijna bereikt is. Er zijn momenteel nog een kleine twintig plaatsen beschikbaar, dus wees snel als je erbij wil zijn!

De officiële site: http://petzlleadbelgium.belclimb.net

Petzl Lead
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


19/03/2010
Les inscriptions au Vertik Trip sont désormais clôturées.
De inschrijvingen voor de VErtik Trip zijn nu afgesloten.

Hube


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,