Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
3 paar Pythons en 5 kalenders van La Sportiva te winnen

3 paar Pythons en 5 kalenders van La Sportiva te winnen

Niets beter dan een nieuw paar klimschoenen om het indoorseizoen mee aan te vangen. Sinds enkele maanden is de Python van La Sportiva beschikbaar om je te vergezellen op al je uitjes naar klimzalen. Een hebbeding waarvan je bij ons drie paar kan winnen. Het volstaat om hiervoor enkele eenvoudige vragen te beantwoorden. Om 2012 eerder alpien te beleven maak je tevens kans op één van de vijf nieuwe kalenders van dit merk. Een eerder origineel getinte kalender.

De wedstrijd loopt van donderdag 10 november tem donderdag 24 november 2011 om 23.59u. Je moet geregistreerd zijn bij Belclimb om deel te kunnen nemen..

De La Sportiva Python wedstrijd
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm