Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Nieuwe site voor de Klim- en Bergsportfederatie

Nieuwe site voor de Klim- en Bergsportfederatie

1 december 2012

Er valt niet weinig beweging op te merken binnen de Klim- en Bergsportfederatie. Na begin november het logo licht gewijzigd te hebben en in eenzelfde adem ook het magazine een nieuwe look gegeven te hebben heeft de Klim- en Bergsportfederatie enkele dagen geleden zijn nieuwe website gelanceerd. Je kan spreken van een grote stap vooruit qua moderniteit. De layout is luchtig en de navigatie laat toe een veelheid aan inhoud betreffende de verschillende activiteiten makkelijk terug te vinden: indoorklimmen, rotsklimmen, bergwandelen, alpinisme, etc.
De federatie gaat een evolutie door die zijn huidige en toekomstige leden enkel kan bekoren. We raden de bezoekers wel aan om het plan van de site te bekijken indien ze het gevoel hebben door het bos de bomen niet meer te kunnen zien.

De nieuwe site van de Klim- en Bergsportfederatie
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


5/12/2012
De opzet en het uitzicht ziet er heel anders uit dan 15 jaar geleden.Zeer mooi is ze, nu nog wat bijwerken en het onderhoud niet vergeten.

Zeer goed gedaan.

Vanwege een der pioniers van "klim-websites"


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,