Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Pink it up, humanitair en solidair

Pink it up, humanitair en solidair

1 december 2013

De vzw Pink It Up heeft zonet het licht gezien. Om haar initiatieven te ondersteunen, verkoopt de vereniging een kalender met daarin actiefoto’s van enkele bekende en minder bekende klimmers uit België. Vooral hoopt Pink It Up atypisch en origineel uit de hoek te komen. De klimmers hebben hun schaamte alvast thuisgelaten en zien er als echte modellen uit. Onder hen vinden we Nicolas Favresse, Raphaël Fernandez, Stéphane Hanssens en vele anderen.

Om een exemplaar van deze kalender (2014) vast te krijgen, moet je een bedrag van 15,00 euro storten op de rekening IBAN BE64 0014 0919 2152. Dat is de rekening van PINK IT UP op naam van LARA DE BACKER. Schrijf als mededeling ook ‘calendrier’ gevolgd door je naam en adres.

Enerzijds wordt er met de opbrengst hulp geboden aan kinderen in Zuid-Marokko. Er worden huizen, sanitaire blokken, waterbronnen, fotovoltaïsche panelen en allerlei ander materiaal voorzien. Anderzijds wordt er geld gestoken in onderzoek naar borstkanker.

Naast het organiseren van verschillende animatie- en sensibiliseringsavonden willen de oprichters (Jennifer en Lara De Backer) ook deelnemen aan een Eco Challenge en de humanitaire raid Roses des Sables 2014.

Meer daarover op de blog van Pink it up
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Foto's 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,