Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Updates op Belclimb

Updates op Belclimb

28 januari 2010

We hebben de komst van het nieuwe jaar aangewend om enkele verbeteringen door te voeren op de site. Vooral de sectie Indoor klimmen werd grondig onder handen genomen. Vanaf nu is het immers mogelijk om de 64 Belgische klimzalen via Google Maps te lokaliseren. België, land der klimzalen.

Bij het rotsklimmen werd er opnieuw een top tien van de meest populaire massieven toegevoegd. Tegelijkertijd werd ook de zoekrobot geüpdate, om vlot te navigeren tussen de niet minder dan 4423 routes die over de 288 Belgische massieven verspreid liggen.

Aarzel trouwens ook niet om ons je suggesties en opmerkingen te bezorgen via het contactformulier.
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,