Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Barry White, de film

Barry White, de film

26 januari 2013

Barry White klimmen was een van de grootste uitdagingen in 2012 voor Micha Vanhoudt. Deze Oostenrijkse boulder die 8B+ gekwoteerd staat heeft hem tot op de laatste dag van december veel moeite gekost . Later keerde hij terug om beelden te schieten. We zien hem in actie in de sneeuw bij temperaturen onder het vriespunt. Condities die eigenlijk niet veel verschillen van diegene waarmee hij tijdens zijn ultieme poging geconfronteerd werd.

Micha heeft eveneens de kans gegrepen om nog een ander mooi doel te realiseren, namelijk een eigen website waarop we al zijn klimexploten kunnen volgen. Het design van de site is op zijn lijf geschreven: sober, rechtlijnig, verticaal.

De website van Micha Vanhoudt
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

RegistrerenGerelateerde inhoud 
nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,