Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Bepaalde sectoren Freyr tijdelijk verboden wegens broedseizoen

Bepaalde sectoren Freyr tijdelijk verboden wegens broedseizoen

28 april 2010

Zoals elk jaar, trekken de valken ook dit jaar weer naar Freyr om er in alle rust en stilte te broeden. Als een gevolg werd het linkerdeel van de Al?lègne tijdelijk afgesloten voor het klimmen. Het gaat om de zone vanaf de Face Ouest (Par Thor, Par Odin, L'arête Jongen, etc) tot L'Amour/Lonesome Zorro. Dus heel het deel dat aan de Maas ligt!
Hetzelfde geldt voor de routes meer aan de linkerkant met Cap'taine Coeur de Miel op de Louis-Philippe.

Respecteer het tijdelijke verbod, duidelijk aangegven aan de voet van de rots, om de toegang het massief niet in het gevaar te brengen. Je kan altijd bij Jean, de verantwoordelijke van het massief, te rade gaan mocht je nog vragen hebben.
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


30/04/2010
Is captain nu wel of niet inbegrepen? Het lint hangt niet onder de eerste haak van captain en in deze route zitten geen gaten waar deze beestjes in kunnen huizen...


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,