Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Materiaalgids
>
Nieuws 
Win je eigen gewicht in materiaal met de Tikka2 wedstrijd van Petzl

Win je eigen gewicht in materiaal met de Tikka2 wedstrijd van Petzl

Samen met de lancering van de nieuwste hoofdlamp, de Tikka2, organiseert Petzl een grote video- en fotowedstrijd rond het thema Illustreer de kracht van licht, of Wat doet u met uw hoofdlamp?, of nog Hoe nuttig kan licht s nachts zijn?.
Iedereen over de hele bol die zich graag bezondigd aan fotografie en film kan aan de wedstrijd deelnemen, zowel pros als amateurs. De films en fotos mogen komisch, sportief, artistiek, experimenteel of extreem zijn.

Neem zeker deel, want je kan je eigen gewicht in materiaal winnen, en als we de simulator op de site van Petzl mogen geloven, kunnen we je verzekeren dat het heel erg moeilijk gaat zijn om die hoeveelheid materiaal netjes in je kasten op te bergen.

De wedstrijdsite Tikka2
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


7/11/2009
En voor ge langsgaat nog rap 2 liter water drinken

7/11/2009
dan toch maar even wachten met vermageren


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm