Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Ca va être du sport met Loïc Timmermans

Ca va être du sport met Loïc Timmermans

26 maart 2013

Zelfs tijdens zijn drukke trainingen voor het komende competitieseizoen vindt Loic Timmermans nog de tijd om de vragen van de pers te beantwoorden. Niet alleen kwam hij twee weken geleden in de kijker na het winnen van het Belgisch Kampioenschap voor de beloften, ook gisteren was hij te zien in de uitzending 'Ca va être du sport' van Télé Bruxelles. De ambities van de jonge klimmer liggen nu definitief bij de competities voor senioren. Loïc: "Ik zit meer en meer in die stroom van de grote klimmers en ga beginnen met veel meer deel te nemen aan wereldbekers. Dat gaat me weer meer ervaring geven om het zo hopelijk op te kunnen nemen tegen de groten."
Zowel zijn trainer Christophe Depotter als zijn fysisch coach Frédéric de Meyer bevestigen dat hij als klimmer nog constant evolueert: "We zien de vooruitgang week per week. Het is voor hem geweldig om op zo'n niveau te raken."
De grote belofte zelf wil bescheiden blijven, zeker wanneer we het over de Olympische Spelen hebben. Het is hopen, maar hij blijft vooral trainen.

'Ca va être du sport' van Télé Bruxelles (reportage over Loic Timmermans vanaf 10min06sec)
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

RegistrerenGerelateerde inhoud 
nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,