Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Nicolas Farcy komt tekort in Toronto

Nicolas Farcy komt tekort in Toronto

6 juni 2013

Nicolas Farcy is de enige Belg die ervoor koos om naar Noord-Amerika te reizen voor de twee manches van de Wereldbeker Boulder. De wedstrijd ging vorig weekend door in Toronto. Nicolas kon er geen verschil maken en eindigde voorlaatste op een 36ste plaats. Hij zegt: “Het is duidelijk een beetje ontgoochelend... Ik kwam kracht tekort... Bovendien was het de eerste keer dat ik met zo’n tijdsverschil te maken had.”

Anna Stöhr behaalde dan weer haar vijfde zege in de Wereldbeker. Dat geeft haar een score van vijf op zes dit jaar. De Oostenrijkse zal de komende twee manches niet veel schrik moet hebben. Normaal gezien eindigt ze sowieso als eerste in het algemeen klassement. Bij de mannen is het nog onzeker. Kilian Fischhuber behaalde zijn tweede overwinning van het seizoen en komt zo bij het trio dat op kop staat in het klassement. De Nederlander Jorg Verhoeven eindige op een tweede plaats. Alles kan nog keren.

Resultaten van de Wereldbeker Boulder in Toronto
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

RegistrerenGerelateerde inhoud 
nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,